OmgevingsAlert apps

Ontzorgend

Nooit meer het huis-aan-huis-krantje doorspitten, maar een bericht ontvangen als in uw omgeving vergunningen zijn aangevraagd of afgegeven.

Eenvoudig

Met het instellen van zijn adres ziet een gebruiker direct welke vergunningen er bij hem in de buurt zijn aangevraagd of worden verleend. Stel eenvoudig uw omgeving in en ontvang een notificatie als er iets nieuws speelt in dat gebied.

Android, iOS en Windows

De OmgevingsAlert app is beschikbaar voor iPhone en iPad (iOS 10 en nieuwer), Android toestellen (4.4 en nieuwer) en telefoons, tablets en desktops op Windows 10. Download nu!

Tablet-ondersteuning

Onze vergunningen-app is ook geschikt voor gebruik op tablet voor een nog beter overzicht van alles wat er in uw wijk gebeurt.

Compleet

De app ondersteunt verschillende categorieën van lokale bekendmakingen: van omgevingsvergunningen tot evenementenvergunningen en van bestemmingsplannen tot horecavergunningen. Gebruikers kunnen zelf aangeven welke categorieën ze willen zien.

Reclamevrij

Geen vervelende reclames in de apps. Alles is er op gericht om de data zo overzichtelijk mogelijk weer te geven. Wij respecteren ieders privacy.

Vertrouwd en herkenbaar

OmgevingsAlert werkt samen met ruim 40 Nederlandse gemeenten om inwoners en bedrijven in die gemeenten goed te informeren. Deze samenwerking leidt tot een herkenbare gemeente-huisstijl in de app. Uniforme kwaliteit, en door de kleurstelling, logo en beelden van uw eigen gemeente, vertrouwd dichtbij.

Zie het overzicht van aangesloten gemeenten voor de gemeente-app van uw eigen gemeente.

De vergunningenapp die de burger écht ontzorgt.

Download onze app in de Apple App Store, Windows Phone Store of Google Play.