OmgevingsAlert app

Android en iOS

De OmgevingsAlert app is beschikbaar voor iPhone, iPad en Android toestellen. Download nu!

Blijf op de hoogte over uw buurt

Met de OmgevingsAlert app blijft u goed geïnformeerd over aangevraagde en verleende vergunningen, bestemmingsplanwijzigingen en andere belangrijke bekendmakingen in uw buurt. De app is gratis te gebruiken als uw gemeente een gemeente-abonnement heeft afgesloten. Tegen betaling kunt u de app ook gebruiken om geïnformeerd te blijven over adressen in andere gemeenten.

De app is betaald te gebruiken

In alle andere gemeenten

U regelt de betaling gemakkelijk via de app-stores.

Eenvoudig

Met het instellen van zijn adres ziet een gebruiker direct welke vergunningen er bij hem in de buurt zijn aangevraagd of worden verleend. Stel eenvoudig uw omgeving in en ontvang een notificatie als er iets nieuws speelt in dat gebied.

Tablet-ondersteuning

Onze vergunningen-app is ook geschikt voor gebruik op tablet voor een nog beter overzicht van alles wat er in uw wijk gebeurt.

Compleet

De app ondersteunt verschillende categorieën van lokale bekendmakingen: van omgevingsvergunningen tot evenementenvergunningen en van bestemmingsplannen tot horecavergunningen. Gebruikers kunnen zelf aangeven welke categorieën ze willen zien.

Reclamevrij

Geen vervelende reclames in de app. Alles is er op gericht om de data zo overzichtelijk mogelijk weer te geven. Wij respecteren ieders privacy.

OmgevingsAlert werkt samen met ruim 40 Nederlandse gemeenten om inwoners en bedrijven in die gemeenten goed te informeren. Deze samenwerking leidt tot een herkenbare gemeente-huisstijl in de app. Uniforme kwaliteit, en door de kleurstelling, logo en beelden van uw eigen gemeente, vertrouwd dichtbij.

De vergunningenapp die de burger écht ontzorgt.

Download onze app in de Apple App Store of Google Play.