OmgevingsAlert apps

Ontzorgend

Nooit meer het huis-aan-huis-krantje doorspitten, maar een bericht ontvangen als in uw omgeving vergunningen zijn aangevraagd of afgegeven.

Eenvoudig

Met het instellen van zijn adres ziet een gebruiker direct welke vergunningen er bij hem in de buurt zijn aangevraagd of worden verleend. Stel eenvoudig uw omgeving in en ontvang een notificatie als er iets nieuws speelt in dat gebied.

Android, iOS én Windows Phone

De OmgevingsAlert apps zijn beschikbaar voor iPhone en iPad (iOS 7.0 en nieuwer), Android toestellen (4.0 en nieuwer) en telefoons en tablets op Windows Phone 8.1. Download nu!

Tablet-ondersteuning

Onze vergunningen-apps zijn ook geschikt voor gebruik op tablet voor een nog beter overzicht van alles wat er in uw wijk gebeurt.

Compleet

De app ondersteunt verschillende categorieën van lokale bekendmakingen: van omgevingsvergunningen tot evenementenvergunningen en van bestemmingsplannen tot horecavergunningen. Gebruikers kunnen zelf aangeven welke categorieën ze willen zien.

Reclamevrij

Geen vervelende reclames in de apps. Alles is er op gericht om de data zo overzichtelijk mogelijk weer te geven. Wij respecteren ieders privacy.

Vertrouwd

Als uw gemeente een premium-abonnement bij ons heeft afgesloten kunt u de speciaal voor uw gemeente ontworpen app gebruiken.

Zie het overzicht van aangesloten gemeenten voor de gemeente-app van uw eigen gemeente.

De vergunningenapp die de burger écht ontzorgt.

Download onze landelijke app in de Apple App Store, Windows Phone Store of Google Play.

Meer informatie

Deelnemende gemeenten

Bekijk hier of uw gemeente al is aangesloten

Meedoen?

Werkt u bij een gemeente en wilt u dat uw gegevens ook zichtbaar zijn in onze apps?

Tom PesmanApp